نوع خبر 
 
غذاهای فرنگی ضیافت شاه


تاریخ ایرانی: در سفره فرانسوی جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی که روز ۲۰ مهر ۱۳۵۰ برگزار شد، خاویار تنها غذای ایرانی بود؛ هزار کیلو خاویار برای جشنی پر خرج با هدف نشان دادن عظمت ایران باستان که حتی فرح پهلوی نیز انتقاد کرده بود که «شما وقتی یک جشن ایرانی برگزار می‌کنید اقلا یک غذای ایرانی هم بدهید.» در مستند «انحطاط و سقوط: مهمانی بزرگ شاه» به کارگردانی حسن امینی، با آشپزهای فرنگی این جشن گفت‌وگو شده است.
 
پنجشنبه 20 مهر 1396  22:22

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 1 اسفند 1402  11:11:11
کليد واژه هاي مرتبط : جشن‌ های 2500 ساله شاهنشاهی  ; 
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیکی
نظر

ورود کد امنیتی :    Audio Version Reload Image
صفحه نخست | پرونده‌ها | پرونده‌های ویژه | گزارش‌های ویژه | تاریخ مصور | از دیگر رسانه‌ها | پاورقی | روزنگار | تاریخ جهان | کاغذ اخبار | دفتر مقالات | گزیده‌های تاریخی | تاریخ شفاهی | کتابخانه
© 2010-2011, Iranian History. All right reserved.
The Site is best viewed at a screen resolution 1200*800, optimized for mozilla firefox.
Design By ACACO.